Testimoni - Siti Bahiyah (Almanna Trading)
Untuk dapatkan link video ini anda boleh copy link video dan juga ayat copywriting di bawah ini dan kongsikan kepada peserta yang berminat disini untuk sertain join program ini. Link Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=cbMMw8qdV0Q
"Bisnes meningkat daripada RM3,000 kepada RM20,000 sebulan selepas 'online' kan bisnes!"
Macam tak logik je. Bisnes naik hampir 7x ganda di waktu Covid.
Waktu lockdown, banyak mata yang memandang 3 screen: 1) Handphone 2) Laptop/Komputer 3) TV
Nak bisnes padu walaupun tak dapat buka kedai di luar? Online kan bisnes online anda supaya bisnes anda muncul di screen handphone pelanggan.
Jangan risau orang tak dapat keluar membeli produk kita. Duduk rumah pun orang dapat beli kalau kita online kan bisnes.
Dalam video di bawah, Pn Siti Bahiyah berkongsi macam mana bisnes makanan bisnes beliau meningkat selepas beliau onlinekan bisnes menggunakan sistem SaleSkip.
Anda juga boleh online kan bisnes melalui SaleSkip, dan secara automatik anda dapat sertai cabaran #100KChallenge SaleSkip & menang hadiah wang tunai.
Jom daftar disini untuk join Cabaran Program 100K Challenge Masterclass Edisi 2- belajar 5 hari kelas marketing secara #PERCUMA dan berpeluang menangi RM100K Lagi sambil belajar.
Klik disini --> (Letakkan link Referral anda)
Last modified 5mo ago
Copy link