Testimoni - Puan Mariam Naluri Parenting Cafe
Untuk dapatkan link video ini anda boleh copy link video dan juga ayat copywriting di bawah ini dan kongsikan kepada peserta yang berminat disini untuk sertain join program ini. Link Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=cbMMw8qdV0Q
"Terkejut sebenarnya dengan fungsi Saleskip ni, dalam 30 minit je website dah siap!"
Siapa kata nak buat website ni lama?
Haa.. inilah rahsia bagaimana Puan Mariam daripada Naluri Parenting Cafe buat website dengan sangat cepat dan pada masa yang sama, siap boleh minta pelanggan membeli disitu.
Walaupun dah ada Official Website dan Kedai Online di Shopee, tapi result yang dapat di Saleskip pun memang tak mengecewakan.
Apa yang penting, pelanggan suka sangat dengan kepelbagaian platform yang disediakan Puan Mariam keranan memudahkan mereka untuk membuat pembelian.
Anda pula macam mana?
Kalau tak ada webiste, guna je Saleskip. Semua dah ada siap dengan payment gateway sekali tau.
Jom daftar disini untuk join Cabaran Program 100K Challenge Masterclass Edisi 2- belajar 5 hari kelas marketing secara #PERCUMA dan berpeluang menangi RM100K Lagi sambil belajar. Klik disini --> (Letakkan link Referral anda)
Last modified 5mo ago
Copy link